top of page
WhatsApp Image 2022-01-18 at 16.41_edited.jpg

QUI ÉS EMÍLIA GARGOT?

Emília Gargot és una companyia d’arts de carrer sorgida a partir de la participació de diversos dels seus membres en el postgrau de creació d’arts de carrer de FiraTàrrega. La companyia neix amb la intenció d’investigar llenguatges teatrals i corporals relacionats amb l’espai públic fins a arribar a crear una marca pròpia.


Al 2018, la companyia estrena el primer projecte com a grup, ZH o 36 milions d’anys a 120 km/h, a FiraTàrrega 2018. La producció compta amb més d’una vintena d’actuacions realitzades, entre els que cap destacar representacions a Sevilla i a Lärz, Alemanya.

setembre 2021

Després de la primera experiència de producció en conjunt, l’equip d’Emília Gargot funda Cruma, el Taller d’Arts Escèniques de Tàrrega, la primera escola de teatre de la localitat. Amb un molt bon inici, tot i les dificultats contextuals de l’any de pandèmia, amb més de 10 grups oberts i més de 150 alumnes inscrits. Aquest projecte continua funcionant actualment. A banda, han organitzat enceses de llums de nadal a Tàrrega, tallers i moltes activitats relacionant arts escèniques i territori. Actualment duent a terme SPASA, una formació  internacional d’arts de carrer.

IMG_5383_edited.jpg

GUILLEM FUSTER / JON ARRIZABALAGA / MONTSE PELFORT / LAURA BARQUETS / GENÍS FARRAN 

abril 2018

bottom of page